Nick: malutka
Klasa-lvl: woj 135+
Dlaczego chcesz do nas dołączyć:
Szukam gildii od dłuzszego czasu i miałem w planach właśnie ToD. Niestety po zbanowaniu MeNa duzo osob od was przestało grac, nieraz Tylko R@IN lamka wchodził i lamił troszke ze mna po ares Wiec myslałem ze juz Todkow nie bedzie jak mi Begrin pisał. Traz widze ze wrociliscie na stare smieci i dlatego pisze to podanie;]
Coś o sobie:
Imie Sebastian. Wiek podałem wyzej. Mieszkam w Łodzi tak jak Beg i niektorzy z hb;] Interesuje sie PC-tami, autkami i innymi duperelkami;p Jesli chcecie cos wiecej wiedziec o mnie to zadawac pytania.
Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Pozdrawiam;]
R@IN Chodzi Ci o SlaVa;] Tak to ja na nim gram i nikt wiecej... Paski mam od goscia ktory kupił to acc od real SlaVa za real $$ ;] Teraz mało kiedy na nim gram. Ta postac jest mi potrzebna przewaznie do T3 albo uni poklepac na gardenie..
Jestem na NIE chociaz cie lubie. Powod zafoodowanie HSa Waka. Gdybys zafoodowal mede bylbym na TAK.
Ostatnio edytowany przez Laputitek (2008-06-14 14:11:11)
Laputitek musiałem sie jakos odegrac za to manu... ze 100% na 91 to troche jest kasy i pracy...
Kto wie Kto wie moze kiedys dam rade zafudowac MEDE! albo podpierdole i bedzie w elv ;p
PS. Podoba mi sie twoj podpis
Ostatnio edytowany przez maluch (2008-06-14 14:30:15)
Jestem na DUZE NIE za dzisiejsza sytuacje na mlu, malutka dal recal bo nie bedzie z glupimi elvami aresow ganiac, szkoda tylko ze wsrod tych glupich elvow byly ToDki w tym ja ktory zaliczyl glebe na medzie.
Widac ze twoj styl gry to styl solo a tu miejsca dla takich ludzi nie ma.
Jesli moje zdanie sie liczy to jestem na nie bo nasluchalem sie od astarotow tekstow na twoj temat ze niezly zlodziej z ciebie. Mimo wszystko szanuje niektorych z nich i ufam.
Zacieśniam grono, choć znajomych coraz więcej
Coraz więcej osób patrzy na ręce
Ja w tym balu wiruję coraz prędzej
Nie chcę już obcych żadnych (nie chcę)
Chwila, przecież ja nie kręcę się wcale
Stoję, to wy się kręcicie i życie, to bal jest nad bale
Jedno ale, jak Mario Bros chociaż idzie to stoi wciąż
A przesuwa się tło, co? co? tańczysz
Uważaj, nie stwarzaj okazji szujom
Wciąż krążą, wypatrują, dla nich się nie liczy
Że dobry z ciebie chłopak, szuje nie mają zasad, no popatrz
Parkiet jest śliski, a kuszą partnerki
Rzucasz się w oczy, bo ci błyszczą lakierki
Z ręki do ręki, gierki, sonda jak NASA
A ty się trzymaj swych zasad
Duchowo, skromnie, w zaufanej strefie
Tańcz spokojnie, proszę ja ciebie
W lojalnym gronie, zawsze damy radę
W tej grupie wykluczam zdradę
A ty nas zdradziles, Wiec PA
Laputitek napisał:
Jestem na DUZE NIE za dzisiejsza sytuacje na mlu, malutka dal recal bo nie bedzie z glupimi elvami aresow ganiac, szkoda tylko ze wsrod tych glupich elvow byly ToDki w tym ja ktory zaliczyl glebe na medzie.
Widac ze twoj styl gry to styl solo a tu miejsca dla takich ludzi nie ma.
Lapek to tak nie było.. Pierw padł Zjawa. Potem Ty.. Zostałem ja i Merc chyba.. Tyle ze ja go nie widziałem. kazdy sie rozszedł i był kogo chciał chociaz pisałem zeby bic jednego... wiec sie wkorwiłem i poszedłem z ml..